Okulumuzdan Haberler ve Duyurular

" OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI "

" "

IKS bilgi giriş kılavuzu için [tıklayınız]

" ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN "

" Trafiği ne kadar biliyoruz? "

" Trafiği ne kadar biliyoruz? " bilgi yarışmasında Avcılar İlçe 1.si olan okulumuz, 09.Nisan.2012 Pazartesi günü yapılacak olan I.Tur yarışmasına katılacaktır. Katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

TÜRKİYE KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL ŞAMPİYONASI

Salı-Çarşamba-Perşembe (18:00-21:00) dersleri izlemek için [tıklayınız]

Cuma-Cumartesi ( 18:00 - 20:00 ) dersleri izlemek için [tıklayınız]

" OKUL ÖNCESİ DEĞERLER EĞİTİMİ "

Prof.Dr. Gülçin ALPÖGE'nin hazırladığı "Okul Öncesi Değerler Eğitimi" ile ilgili kitap tanıtımı 07-02-2012 tarihinde okulumuz spor salonunda yapılmıştır. Kitap tanıtım programına katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Muammer YILDIZ, Sayın Prof.Dr.Gülçin ALPÖGE, Borusan Kocabıyık Vakfı Müdürü Sayın Nihal ALPTEKİN İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan DAL ve diğer eğitim yöneticilerine teşekkür eder, saygılar sunarım.
Sırrı KAPLANSEREN - Okul Müdürü

Törenden görüntüler için [tıklayınız]

Avcılar İlçesi İlköğretim Okulları Basketbol karşılaşmaları sonucunda okulumuz basketbol takımı tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Final maçından görüntüler için [tıklayınız]

ÖZLEMLE ANIYORUZ (10 Kasım 2011)

Ata’mızı kaybettik; 73 yıl önce bu gün. Bu kaybın acısı hâlâ yüreğimizde… Her 10 Kasım’da olduğu gibi hüzünlüyüz; ama asla umutsuz değiliz. O yüreğimizde, düşüncelerimizde sonsuza kadar yaşayacak. Atatürk’ü sevmek bir düşünceyi sevmek demektir. Düşünce, bilim, sanat… Onun dehasıyla yüceldi yıllarca, yücelmeye de devam edecek; dünden bugüne, çocuklarımızla, gençlerimizle… Tören görüntüleri için [tıklayınız]

Okulumuz

İdari Birimlerimiz

Sınıflarımız

Ana Sınıflarımız

Yemekhanemiz

Spor Salonumuz

Fen Laboratuarımız

Satranç Odamız

Müzik Odamız

Bilişim Teknolojileri Odamız

Resim Odamız

İşlik Odamız

Kütüphanemiz

Revirimiz

Veli Görüşme Odamız
Resim Arşivi

(30 Eylül 2011)
6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşunun 88.yıldönümü kulamaları kapsamında İlçe MEM tarafından düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 5/B sınıfı öğrencisi Gülşah AYDIN 1'inci olmuştur.

(25 Mart 2011)
İlçemiz İlköğretim okulları arasında yapılan Voleybol Turnuvası'nda Yıldız Kız Voleyboy Takımımız, Avcılar Fatih Koleji Voleybol Takımı'nı 2-1 yenip, tüm rakiplerini eleyerek 1'incilik başarısı göstermişlerdir.

(21 Mart 2011)
İlçemiz İlköğretim öğrencileri arasında resim dalında yapılan "Türk Polis Teşkilatının 166. Yılı" konulu yarışmada okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Yiğit MOTOR 2'nci olmuştur.

(29 Aralık 2010)
Celje Gençlik Sanat Galerisi tarafından düzenlenen 16. Uluslar arası Resim Yarışması'nda 10 yaşa kadar olan grupta okulumuz 5/C sınıfı öğrencisi Berfin KAPLAN 1'inci olmuştur.

(4 Kasım 2010)
ilçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında, okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Gülşah AYDIN resim dalında 3'üncü olmuştur.

Avcılar İlçesi Cumhuriyet Kupası Koşusu'nda Küçük Erkek Koşu Takımımız, takım halinde 2'inci olmuştur. Bireysel başarıda Atakan GÖKSEVEN 1'inci olmuştur.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında, okulumuz 5/A sınıfı öğrencisi İlayda Esfa ŞAHİN resim dalında 2'nci olmuştur.

Yeni!
Veli Bilgilendirme Sistemi

Seviye Belirleme Sınavı sınav sonucunuzu, sınıftaki en yüksek başarı puanını ve puan hesaplama işlemini, Sınav Bilgileri bölümünden öğrenebilirsiniz.
Sistemle ilgili bilgi almak için [tıklayınız...]

Ortaöğretime Geçiş Sistemi

OKS, DPYB, SBS

Milli Eğitim Bakanlığı

İstanbul il Milli Eğitim Müdürlüğü
                             Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Atatürk Köşesi

Fotoğraflarla Atatürk
Baş öğretmenimizi saygıyla anıyoruz.

Kurucumuz

Borusan Kocabıyık Vakfı

Bu site en iyi, en az 1024 x 768 çözünürlük ve IE 7.0 ve üst versiyonları ile görüntülenebilir.
Kullandığınız web tarayıcı sitemizi düzgün göstermiyorsa; güvenlik ve performans için, tarayıcınızı Internet Explorer 7 yada 8'e yükseltmeli veya Mozilla Firefox yüklemelisiniz.

Internet Explorer 6 veya alt sürüm kullanmaktasınız.

Kullandığınız web tarayıcı sitemizi düzgün gösterememektedir.

Bu nedenle güvenlik ve performans için tarayıcınızı İnternet Explorer 7 yada 8'e yükseltmeli veya Mozilla Firefox yüklemelisiniz

Nasıl yükseltme yapacaksınız?

Lütfen verilen linkten İnternet Explorer 8 i indirin. Internet Explorer 8 indirme linki.

Lütfen verilen linkten Mozilla Firefox u indirin. Firefox indirme sayfası.